Tangoby Køge 2019
24-28. april 2019
Hjem Om Tangoby Køge Programmet Underviserne Orkestrene Priser og Tilmelding Kontakt Øvrige arragementer   Om orkestrene
Buzor Nenic med Grande Trio - første gang i Køge
Buzor Nenic  er en af verdens bedste accordeonister og har flere priser både i Danmark og i udlandet og blev nr. 2 ved verdensmesterskaberne i 2009.
Hans familie har en 300-årig tradition for at spille folke- og sigøjnermusik, og Buzor behersker mange genrer med en imponerende virtuositet; det gælder både klezmer, klassisk, Piazzolla-tango, Django og gypsy-jazz.
Trioen er sat sammen til lejligheden og består af
Buzor Nenic - accordeon
Victor Auregård - kontrabas, og den samisk-finske sangerinde
Carita Akka Veinikka

Carita Akka Vainikka
er en samisk-finsk sangerinde, bosat i Sverige, med musikalske rødder i Klezmer, Roma og Balkanmusik, Gipsyjazz og Finsk tango, som bliver sunget på forskellige sprog. I repertoiret findes sange på spansk, roma, fransk og makedonsk. Hun tolker traditionel sigøjnermusik med indlevelse og publikum inviteres med indenfor.
Carita Akka Vainikka er en karismatisk sangerinde - en sammensmeltning af en samisk punkdiva, gipsy-queen og Edith Piaf! 
Grande Trio spiller på Tangonoche fredag 26. april 2019 kl. 20.00-23.30
URL: www.buzornenic.com 

Køb din billet herVictor Auregård

Carita Akka Veinikka

  

Orquesta Típica Tangarte er et argentinsk-svensk tangoorkester grundlagt 1 1999 i Malmö af orkesterets leder og bandeonist Juanjo Passo. Tangarte er i dag Skadinaviens største, mest erfarne og mest velspillende tangoorkestre, som leverer gedigen, dansabel tangomusik.
Orkesteret har turneret i Skandinavien og det meste af Europa og Sydamerika.
Tangarte har besøgt Tangoforeningen i Køge flere gange og med forskellig og besætning igennem årene.
Det er derfor naturligt, at valget af orkester til aftenen for afslutningen på Tangoby Køge 2019 er faldet på netop Orquesta Típica Tangarte.
Orkesteret er hjemmehørende i Malmö og består af:
Juanjo Passo - bandoneon og musikalsk leder
Garik Binder - piano
Irina Binder - violin
Hedda Heiskanen - violin
Per Tidstrand - cello
Victor Auregård - kontrabas

Tangarte spiller på Tangonoche fødselsdagsfest lørdag 27. april 2019

URL: www.tangarte.com

Køb din billet her


Tangoforeningen i Køge / CVR 32108350 / Bankkonto 8401 1120718 / URL: www.tangonoche.dk Tangoby Køge 2019 støttes via Køge Kommunes Kulturpulje 2019